Bedrijf

Boomkwekerij C.A. Domen & Zn is van oudsher een echt brabants bedrijf dat gevestigd is in buitengebied van het dorp Rijsbergen dichtbij Zundert hét boomteelt-centrum van Nederland.  Boomkwekerij C.A. Domen heeft een verleden van ruim 50 jaar en is 20 jaar geleden over genomen door zoon Janus die nu samen met zijn vrouw Rina de kwekerij runt.

Het is een ruime kwekerij met een zeer groot sortiment planten waarbij de vele inheemse maar ook enkele minder bekende soorten de hoofdmoot vormen. Maar Domen kweekt ook een behoorlijk aantal zuid europesche soorten (o.a. Ceris en Morus ,Cercidiphyllum. Kortom een veelheid aan planten van diverse herkomsten voor div. doeleinden te gebruiken zoals b.v. tuin, weg,  park, haag, erf, bos beplanting.

Naast deze eigen producten van eigen kweek kunt u bij Boomkwekerij Domen ook terecht voor vele andere soorten, dankzij onze goede connecties met collegakwekers. Zo kunnen we vrijwel het gehele pakket groot-groen aan aanbieden

Veel van onze planten worden gebruikt voor landschap beplantingen en vinden hun weg  rechtstreeks of via collega's handelaren, exporteurs, boomkwekers, hoveniers, tuincentra naar o.a. bosschappen, landschappen en export. Naar deze laatste twee afnemers gaan ook nog steeds het vanouds her traditioneel naaldhout naar dat wij dat ook nog steeds kweken o.a.  (douglas en grove den )

De laatste jaren is de exportt  export naar landen als Duitsland, Belgie, Frankrijk, en Polen gegroeid tot plm. 60% van onze omzet. Met name beplantingsedrijven en directe gebruikers vorme hier de grootste groep afnemers.